top of page

Pääkirjoitus

Olemme uuden aikakauden kynnyksellä! Silmissäsi loistava HSRC:n pää-äänenkannattaja Nikkiboxi on nimittäin julkaistu ensimmäistä kertaa vain ja ainoastaan digitaalisessa muodossa.


50 vuotta siihen meni, mutta tulihan se loikka sieltä! Erityiskiitos kuuluu mediavelho Ville Nikuselle, joka vastaa lehden tyylikkyydestä ja toimivuudesta. Haastamme seuran jäsenet miettimään, onko koko lajimme vain ja ainoastaan digitaalinen 50 vuoden kuluttua.


Seuramme on johtanut lajin kehitystä jo puoli vuosisataa. Intoa uhkuva puheenjohtajamme Ilmari Vikström, jonka isä syntyi hieman ennen HSRC:tä, tervehtii juhlavuoden kunniaksi ja on valinnut Nikkiboxin artikkeliklassikon, jonka on kirjoittanut Risto Niku vuonna 1982. On jännittävää lukea viisaita sanoja Internetissä.


Mutta katseemme on tulevaisuudessa silloinkin, kun kaivelemme menneitä. Kenttätöihin lähtenyt Petteri Repo selvittää lajimme syntyä ja tulee samalla kertoneeksi, että kaikki voi muuttua. Tarvitaan vain innokkaita koululaisia, niin maailmasta tulee parempi.


Erikoistoimittaja Suvi Erjanti utelee nykyisiltä koululaisilta, millaisia kysymyksiä squash heissä herättää. Miksi squashia pelataan, saako squashkentällä laulaa ja miksei aina vaan lyödä palloa eteen? Nikkiboxin asiantuntijat vastaavat ja innostamme lukijat miettimään asioita uusiksi.


Tässä lukupaketissa lisäksi Jari Mether haastattelee Maarit Ekholmia, joka on tekemässä merkittävää uraa seuran ja lajin parissa. Maailmaa voi muuttaa, kun osaaminen ja tekeminen kohtaavat. Mestarikuvaaja Tommi Tapola säestää sanomaa hienoilla muotokuvilla.


Squash koukuttaa jatkuvasti uusia pelaajia luoden mahtavia pelikaveruuksia, unohtumattomia ottelukokemuksia ja monipuolista hyvinvointia - niistä on meidän HSRC tehty. Monta sukupolvea on seurassamme pelannut ja vielä useampi liittyy siihen tulevaisuudessa!


Uskomattomat päätoimittajanne Suvi Erjanti (ed) ja Petteri Repo (tak)



Teksti: Petteri Repo ja Suvi Erjanti

Kuva: Suvi Erjanti ja Päivi Timonen (kuvaa on käsitelty digitaaalisesti)

211 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page